Janneke de Haan

Janneke de Haan is sinds 1983 werkzaam als fysiotherapeut. Haar eerste werkervaring heeft ze opgedaan in verschillende praktijken als waarnemer. Daarna heeft ze acht jaar gewerkt in het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Hier heeft ze veel kennis en ervaring kunnen opdoen door de grote verscheidenheid aan ziektebeelden en aandoeningen.

Ze heeft zich gespecialiseerd in orthopedische aandoeningen, revalidatie na trauma’s en postoperatieve aandoeningen. Daar zag ze ook dat haptonomie een meerwaarde kon hebben bij de behandelingen en is de opleiding Authentieke Haptonomie van het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie in Grave gaan volgen. Ook is ze in deze periode gestart met de opleiding voor bekkenfysiotherapie.

Hierna heeft ze zeven jaar gewerkt in een groepspraktijk om haar horizon te verbreden naar de eerstelijnszorg. In deze periode heeft ze o.a. blaastrainingen gegeven bij de Thuiszorg en was ze betrokken bij een netwerk voor MS-patiƫnten.

In 1999 heeft Janneke gekozen voor een praktijkovername in Eelde-Paterswolde. Inmiddels heeft ze meerdere specialisaties en is geregistreerd als bekkenfysiotherapeut en haptotherapeut. Daarnaast zijn er nog talloze aandachtsgebieden, zoals o.a. Parkinson (aangesloten bij het Parkinsonnetwerk), nek-,schouder- en armproblematiek (NSA-therapeut) en Functionele Osteopathie en Integratie (FOI).

Terug naar de team pagina