Vitaliteitstraject bij praktijk Movere

Praktijk Movere is gestart met een coachingsprogramma op het gebied van Vitaliteit met de aandachtspunten bewegen, ontspanning, slapen, ademhaling en voeding.
Het Vitaliteitstraject sluit nauw aan bij de visie van Praktijk Movere waarbij wij aanspreken op het zelfherstellend vermogen. Dit traject is gericht op het (opnieuw) ter hand nemen van een gezonde leefstijl met het accent op de hierboven genoemde aandachtspunten.
Het programma wordt begeleid door Marga Wiegman.

Bewegen zet veel meer in beweging

Marga Wiegman, coach, looptrainer en runningtherapeut:
“Als ex-topsportster ben ik mijn liefde voor het hardlopen altijd trouw gebleven, maar het plezier in plaats van de prestatie staat nu centraal. Vanuit deze visie stimuleer en motiveer ik mensen om in beweging te komen en om hun leefstijl te veranderen. De fysieke en mentale vitaliteit die hierdoor ontstaat, is de opmaat naar een fitter en gezonder leven”.
Marga runt samen met compagnon Roos Siemonsma het bedrijf Mind2Run in Oranjewoud.
Coachingstraject:
Een coachingstraject duurt 100 dagen, de tijd die gemiddeld nodig is om oud gedrag door nieuw gedrag te vervangen en het te verankeren in je systeem. De coach daagt je tijdens dit traject uit, stimuleert en motiveert zowel tijdens enkele live-ontmoetingen als op afstand. Ze zet je als het ware op het goede spoor om vervolgens zélf de reis te maken en zij behoedt je voor vroegtijdig uitstappen.
Locatie, tijdstip en tarieven:
De startlocatie voor de live-sessies is Praktijk Movere en het coachen vindt altijd buiten in de natuur plaats. Het coachen is individueel en het tijdstip kan daarom altijd afgestemd worden op de persoonlijke wensen van de klant. De kosten van dit 100-dagen coachingstraject zijn € 450,00.
Vergoeding is soms mogelijk door de werkgever ter preventie of als herstelbevordering van een (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid.
Aanmelden:
Het Vitaliteitstraject is geschikt voor iedereen.
Je kan je telefonisch of via de e-mail aanmelden.
Telefoon: 06 – 26794373 (Marga Wiegman)
Email: info@praktijk-movere.nl

Praktijk Movere
Nieuwe Akkers 18
9765 GC  Paterswolde
T: 050-309 18 64
E: info@praktijk-movere.nl
BTW-id: 

Maandag8.00 - 18.00 uur
Dinsdag8.00 - 21.00 uur
Woensdag8.00 - 18.00 uur
Donderdag8.00 - 21.00 uur
Vrijdag8.00 - 17.00 uur
WIJ BRENGEN
IN BEWEGING